Radio Freja er mit hobbyprojekt og har været det i en del år nu. Stationen har ført en omtumlet tilværelse og populariteten er gået op og ned i perioder. Siden 1991 har jeg sendt radio på hobbyplan. Det er kærligheden til den gode gamle musik, som jeg kender den fra mine unge dage (Jeg er en årgang 1962), der driver mig videre og videre. Radio Freja er en ikke kommerciel budskabsradio. Det vil blandt andet sige, at jeg ikke har nogen form for indtægter ved denne station, og jeg ønsker det heller ikke.
Siden 2008 har jeg interesseret mig for internetradio. Først som studievært ved tyske netradioer, hvor det at sende netradio for andre betragtes som frivilligt socialt hjælpearbejde.
Det gør det jo ikke i Danmark, men lad det nu være.
Som følge af dette opstod ønsket om at få min egen station. 
Denne hobby giver mig struktur og mening i min hverdag som førtidspensionist. Så spekulerer jeg ikke så meget over ting, som jeg ikke kan gøre noget ved alligevel.
Vi spiller et væld af musik, og vi er en såkaldt eklektisk station. Det vil sige, at vi spiller musik på tværs af genrer og stilarter. Vi kan ikke sådan lige puttes ned i en bestemt kasse.
Vi modtager gerne forslag til programmer, og vi opfylder hjertens gerne lytterønsker.
Der er flere måder at kontakte os på.
Først og fremmest telefonisk. Nummeret kan ses andetsteds på siden.
Desuden kan man kontakte os vi email. Den kan ses på hjemmesiden.
Og så er vi jo endelig her på facebook, hvor man er velkommen til at indgive en besked.

Et alternativ til den etablerede mediekultur.

Beskrivelse

Radio Freja er en internetfødt station der primært henvender sig til de socialt udsatte og socialt sårbare i dette samfund.
Det kan være dig som er psykisk sårbar eller dig som er arbejdsløs og på kontanthjælp, dig som er på fleksjob, dig som synes alt ser håbløst ud, dig der har brug for en daglig ledsager i form af musik og liveudsendelser.
Selv er jeg psykisk sårbar, og det er min hustru også. Jeg er diagnosticeret borderline med evasiv personlighedsstruktur, og jeg har også depressioner inde på livet. Dette skal ikke forhindre mig i at udøve min interesse, som er medier i det hele taget med hovedvægten på internetradio.
Den selvtilfredse middelklasse og den asociale overklasse i Danmark vil aldrig lytte til denne station, men du som mangler et sted at være i kontakt med andre, der forstår dig, er hjertelig velkommen her.
Vi er en ikke kommerciel budskabsradio med et politisk standpunkt, der ligger et godt stykke til venstre for midten. Vi snakker dog ikke politik hele tiden. Det primære er musikken og fællesskabet i bevidstheden om, at vi er ligesindede. Desuden forstår vi også os selv som normale kristne med et folkekirkeligt anker.
Her i gruppen på Facebook kan vi kontaktes dagligt.

Radio Freja er født med blod, sved og tårer og masser af penge. Historien bagved har baggrund i en personlig skuffelse i et fællesskab, hvor jeg gerne ville spille musik til en nytårsfest. Det var i 2008. Min livsglæde og min lyst til at dele var stor i den tid, men den blev brutalt slået ned. Da man ikke anså mig for fuldgyldigt medlem af fællesskabet mere eftersom jeg ikke betalte min tiende mere, fordi jeg ikke kunne, vendte festudvalget tommelfingeren nedad for mit ønske.
Siden da har jeg været et helvede igennem for at finde en mulighed for at spille musik for andre, der kan lide det samme som min hustru og jeg.
Det førte til frivilligt arbejde over internettet hos mange tyske hobbyradiostationer, hvor jeg erhvervede den nødvendige viden til at kunne opbygge min egen station.
Jeg har taget mange diskussioner med dj´s i Tyskland over nettet om den gode musik og kæmpet for den, hvilket mange gange førte til at jeg blev smidt ud, fordi de ikke kunne lide mine holdninger. Der var megen splid og ballade hos disse stationer af forskellig art folk imellem, og ofte blev der begået mytteri.
Da jeg blev træt og udkørt af al denne modstand forsøgte jeg med min egen station, som først hed Radio Gabriel, derefter Radio Bøgh og nu har vi så Radio 'Freja, som er blevet som vi ønsker os det. Vi er en privat radiostation, da vi derved har den maksimale indflydelse på budskabet og udsendelserne.
Jeg startede ved lokalradioer på FM båndet i 1991, og siden 2008 har det så været internetradio, jeg har beskæftiget mig med. Det er ikke nemt, og jeg har fået mange uvenner undervejs, men de få ægte gode venner er blevet tilbage.
Velkommen til et produkt af hårdt slid, af depressioner og nedture og søvnløse nætter.

Mvh Stefan Bøgh

Login
Online
Ønsker/hilsener
Musikvideoer
Radio Freja

Songhistory
Counter
Blog - frejasfjer
Android App

Iphone App

Radioguide FM

Page 0.0234 seconds to be generated
Facebook radio@radiofreja.dk