Loading...

Lyt med

Hjalmer Aldrig Alene - Hjalmer åbner op for sårbare toner i sit nye musikunivers...

Hjalmer trækker stregen efter 100 millioner streams og åbner op for sårbare toner i sit nye musikunivers.


Efter at have modtaget priser, opnået guld- og platinstatus, opnået over 100 millioner streams, udgivet tre albums og gennemført omkring 400 koncerter, markerer Hjalmer en ny begyndelse.

Hjalmer indleder det nye år med frisk energi, ny musik og et nyt pladeselskab. Hans første udgivelse i år er singlen "Aldrig Alene", hvis tekst handler om at undgå at lade sig fortabe i mørke og tomhed.

"Aldrig Alene" handler om de momenter i mit liv, hvor jeg har kæmpet allermest med mig selv og mit hoved. I de hårde perioder hvor alt virker nyttesløst, og man ikke kan få noget til at fungere, kan man hurtigt føle sig helt alene. Det føles som om, at det kun er dig, der ikke kan finde ud af at fungere i verden, og at alle andre har knækket koden". 


Hjalmer udtrykker sine oplevelser ærligt og skriver fra den virkelighed, han befinder sig i. Han bemærker også, at hans skuldre er blevet brede nok til at bære mere vægtige emner. Samtaler med venner handler ikke kun om byture, men også om deres indre følelser. Som repræsentant for sin generation tør Hjalmer at omfavne sårbarhed, især i sine sange. 

"Men mere end noget andet er jeg optaget af at være et helt menneske. Kærlig og opmærksom. En god ven og kæreste. Men også vred, bitter, urimelig og ulykkelig. Vi er alle sammen flere ting, og den ærlighed vil jeg have frem". 

Sidste år opnåede Hjalmer stor succes på radioen med "Krystaller", der nåede nummer 6 på Airplay hitlisten, og hans samarbejde med Gobs på "Frie Fugle" blev et stort streaminghit.